Kako lahko opravim nakup v spletni trgovini Timberly.si?

Preprosto. Izberite produkte, ki so vam všeč in bi jih radi kupili. Nato dodajte te izdelke v košarico in odklikajte do blagajne. Prikazal se vam bo obrazec, ki ga izpolnite. Podatke potrebujemo za uspešen nakup in dostavo izdelkov. Sistem vas bo vodil do načina plačila, kjer izberete način kako želite plačati. Opravite nakup in potrditev vas bo že čakala na vašem e-mail naslovu.

Kaj lahko storim, če izdelek ne prispe na moj naslov v dogovorjenem roku?

V tem primeru nas čimprej kontaktirajte na naš e-mail naslov info@nikolinaustvarjata.si in skupaj bomo kar se da hitro rešili problem.

Kako izbrati pravilno velikost lesenega metuljčka?

Po dosedanjih izkušnjah sva prilagodila velikosti lesenih metuljčkov glede na uporabnika. Zato sva jih razdelila na tri skupine. Metuljčki za odrasle moške merijo 10cm, otroški leseni metuljček, velikosti M, meri 8cm in je primeren za otroke od 2. pa do nekje 10. leta in najmanjši otroški leseni metuljček, velikosti S, ki meri 6cm in je primeren za dojenčke pa vse do 2. leta starosti. V kolikor menite, da bi glede na velikost vašega modela potrebovali metuljček drugačnih dimenzij, naju kontaktirajte in našli bomo skupno rešitev. Za vse morebitne dodatne informacije sva vam na voljo.

Ali lahko izdelek personaliziram?

Skoraj vse izdelke iz najine spletne trgovine lahko po vaši želji in določenimi pogoji tudi personaliziramo s toplotnim tiskom – graviranjem.

V kolikor niste dobili odgovora na vaše vprašanje, nama ga lahko pošljete s pomočjo spodnjega obrazca.