Opisala bi se kot mlada ustvarjalca, ki sta z veseljem do kreativnosti ter čutom do narave uspešno zapisala svojo zgodbo tudi poslovno.

Najini začetki segajo v leto 2014, ko sva začutila, da bi lahko svoj hobi, ter strast do lesa poskusila vnovčiti ter tako mogoče osrečiti še koga. Zase lahko rečeva, da nama je zelo pomembna kvaliteta in izbira materiala ter seveda končni izgled izdelkov. Izkušnje pa so tiste, ki sva jih nabrala v vsem tem času, pri takšnih ali drugačnih izzivih s katerimi sva se srečevala in na katere sva še kako ponosna.

Vsak začetek je malce težak in negotov, zato sva vesela, da naju je ob tem podpirala v prvi vrsti družina in prijatelji, ki so z veseljem in ponosom podpirali najino ustvarjalno žilico.
Ravno zato, ker se zavedava, koliko truda je bilo treba vložiti v to, da te ljudje spoznajo, sva se odločila, da k sodelovanju povabiva mlade ustvarjalce na tem in onem področju.

Skozi najino dosedanje potovanje sva se ljudem rada približala, prisluhnila njihovim željam, ter jim kolikor je bilo mogoče ustregla pri njihovih željah. Tega zaupanja, ki sva ga zgradila skozi vsa ta leta ne bova pozabila, zato bova vsakemu še vedno na voljo s takšno ali drugačno idejo, s takšnim ali drugačnim vprašanjem.

Naslednji projekt, ki sva se ga že lotila je izdelava pohištva, ampak to… je že druga zgodba! 😉 Sledite nama in boste tudi o tem izvedeli že kmalu.

76

izdelkov

125

zadovoljnih strank

35

izdelkov po naročilu

567

popitih kav